På skuddhold til opprykk
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. februar 2021 KL:06.39)
    Håvard Nielsen scoret det første målet da Greuther Fürth slo Holstein Kiel 2-1 i toppkampen i tysk 2. Bundesliga mandag. Det kom som en utligning etter en snau halvtime i første omgang. Alex Bieler scoret selvmål sju minutter før slutt, og seieren var et faktum. Seieren betyr at Nielsen og lagkameratene er à jour med rivalene i kampen om opprykk til Bundesliga denne sesongen. Hamburg, Greuther Fürth, Bochum og Holstein Kiel har alle 42 poeng i toppen av tabellen. Dermed ser det ut til å bli en thriller om de to opprykksplassene.

Ord sky bassert på artikkel: 626966
skuddhold - opprykk - Nielsen - Greuther - Holstein - toppkampen - Bundesliga - utligning - halvtime - selvmål - minutter - seieren - Seieren - lagkameratene - rivalene - sesongen - Hamburg - tabellen - thriller - opprykksplassene -