Hovedsiden

Nytt tap for Norges hockeylandslag

Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 14 minutter gammel - (lørdag 20. april 2024 KL:18.25)
    Det norske herrelandslaget i ishockey tapte 2–3 mot Ungarn lørdag. Norge står dermed med to tap på to forsøk. Tobias Bjerke Larsen og Thomas Berg-Paulsen scoret Norges mål. Neste gang Norges beste hockeymenn skal i aksjon er mot Danmark neste helg.

Erling Braut Haaland ikke i troppen i FA-cupsemifinalen

Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 22 minutter gammel - (lørdag 20. april 2024 KL:17.17)
    Manchester City må klare seg uten spydspiss Erling Braut Haaland i lørdagens FA-cupsemifinale mot Chelsea på Wembley. Haaland måtte i midtuken byttes ut i kampen mot Real Madrid i mesterligaen. I etterkant opplyste City-manager Pep Guardiola at nordmannen hadde et muskulært problem og at han skulle undersøkes ytterligere foran lørdagens semifinalekamp i London. Han ble ikke klarert for spill, og dermed må City klare seg uten mannen som har scoret 31 mål på 39 kamper denne sesongen. City er regjerende mester i FA-cupen etter at de i fjor vant både ligaen, mesterligaen og cupen. I midtuken ble drømmen om en ny mesterligatittel knust da Real Madrid vant kvartfinalen etter straffesparkkonkurranse. De lyseblå er i føringen i kampen om Premier League-tittelen med to poeng ned til Arsenal og Liverpool. Det gjenstår seks seriekamper. Haaland er delt toppscorer i ligaen med Chelseas Cole Palmer. De har begge scoret 20 mål. Nordmannen har likevel måttet tåle kritikk den siste tiden. (NTB)

Casper Ruud til finale i Barcelona

Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (lørdag 20. april 2024 KL:15.43)
    For andre gang på en uke er Casper Ruud klar for finale. Han vant 7–6 (8-6), 6–4 mot argentinske Tomas Martin Etcheverry i ATP-turneringen i Barcelona. I søndagens finale venter Stefanos Tsitsipas eller serbiske Dusan Lajovic.

Hansen og Barcelona med kjempesmell i semifinalen

Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (lørdag 20. april 2024 KL:15.27)
    Caroline Graham Hansen og Barcelona er storfavoritter til å vinne mesterligaen, men røk på et bananskall i første semifinalekamp mot Chelsea. Det endte med 0-1-tap. Erin Cuthbert ble kampens eneste målscorer like før pause, og de blåkledde tar med seg en 1-0-ledelse til returoppgjøret i London neste lørdag. Chelseas Guro Reiten kom inn som innbytter på overtid, mens Ingrid Syrstad Engen ble byttet ut etter en drøy time. Hansen spilte hele kampen for Barcelona.