Drømmescoringer da Haugesund vant
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 25. september 2019 KL:21.52)
    Haugesund scoret to fantastiske mål da de gikk videre til semifinale i cupen. I kampen mot Mjøndalen fyrte Thore Pedersen av en volley fra 25 meter og opp i lengste kryss. Et drømmetreff av venstrebacken sendte Haugesund opp ledelsen.I andreomgang ble det litt oppstyr da dommeren frarøvet Mjøndalen en målsjanse. Dommeren dømte for offside da en Mjøndalen-spiller ble spilt igjenom av en Haugesund-spiller, som naturligvis ikke var veldig populært. Avgjørelsen ble nok ekstra tung og svelge da Haugesund gikk opp i 2-0 med en heading av Martin Samuelsen. Mjøndalen blåste liv i kampen da de reduserte etter Haugesund-keeperen ikke klarte å bokse vekk et innlegg. Haugesund brukte bare tre minutter før de svarte med nok en superscoring. Torbjørn Kallevåg klinket til med strak vrist og banket ballen opp i krysset fra 20 meter. Dermed vant Haugesund kvartfinale oppgjøret mot Mjøndalen 3-1.

Ord sky bassert på artikkel: 472255
Haugesund - fantastiske - semifinale - Mjøndalen - Pedersen - lengste - drømmetreff - venstrebacken - ledelsen - andreomgang - oppstyr - dommeren - frarøvet - målsjanse - Dommeren - offside - spiller - igjenom - naturligvis - populært - Avgjørelsen - heading - Samuelsen - reduserte - keeperen - innlegg - minutter - superscoring - Torbjørn - Kallevåg - klinket - krysset - kvartfinale - oppgjøret -