Mané reddet Liverpool på overtid
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. november 2019 KL:18.04)
    Aston Villa så lenge ut til å sjokkere Liverpool, men serielederne vant til slutt 2-1 på Villa Park. Trézéguet sendte hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutter, men Liverpool skulle ikke gi seg. Tre minutter før fulltid stanget Andrew Robertson inn innlegget til Sadio Mané. Og på overtid tok Liverpool alle tre poengene. Hjørnesparket fra Trent Alexander-Arnold ble stusset av Mané i mål til 2-1. Dermed beholder Liverpool sekspoengs-ledelse til Manchester City på andreplass. Øvrige resultater i dagens runde: Arsenal - Wolverhampton: 1-1 Brighton - Norwich: 2-0 Sheffield United - Burnley: 3-0 West Ham - Newcastle: 2-3

Ord sky bassert på artikkel: 483147
Liverpool - overtid - sjokkere - serielederne - Trézéguet - hjemmelaget - ledelsen - minutter - fulltid - stanget - Robertson - innlegget - poengene - Hjørnesparket - Alexander - stusset - beholder - sekspoengs - Manchester - andreplass - resultater - Arsenal - Wolverhampton - Brighton - Norwich - Sheffield - Burnley - Newcastle -