Molde nærmer seg gullet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. november 2019 KL:20.22)
    Molde fortsetter å holde Bodø/Glimt unna tabelltopp etter 2-0-seieren mot Kristiansund lørdag. Fredrik Aursnes sendte hjemmelaget i ledelsen etter 15 minutter. I andre omgang økte Leke James til 2-0 for moldenserne. Molde er stadig på førsteplass i Eliteserien. Nå ni poeng foran Bodø/Glimt på andreplass, som har en kamp mindre spilt.

Ord sky bassert på artikkel: 483188
fortsetter - tabelltopp - seieren - Kristiansund - Fredrik - Aursnes - hjemmelaget - ledelsen - minutter - moldenserne - førsteplass - Eliteserien - andreplass -