Mjøndalen i trøbbel etter nytt tap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. november 2019 KL:20.54)
    Nedrykkstruede Mjøndalen måtte vinne mot Odd for å komme seg unna den verste nedrykksfaren i Eliteserien. Og bortelaget åpnet best mandag da de gikk opp i ledelsen etter 24 minutter etter en scoring av Tonny Brochmann. To minutter på overtid i første omgang slo imidlertid Odd og Torgeir Børven tilbake og utlignet til 1-1. I andre omgang var det imidlertid vertene som var best og som hadde de største sjansene. Odd slet likevel med effektiviteten foran mål, og Mjøndalen tok ledelsen i andre omgang etter 72 minutters spill. Vetle Dragsnes sørget for jubel blant de tilreisende supporterne da han satte ballen i nettet etter fint forarbeid av Brochmann og Betten Hansen. Jubelen stilnet fort da Børven ble revet over ende foran mål. Ballen gikk i mål, men dommer hadde blåst straffe. Den satte Børven selv sikkert i mål. Like før slutt ble Mjøndalens keeper Julian Faye Lund kreditert et selvmål. Dermed endte kampen 3-2. Mjøndalen er fortsatt på nest siste plass i Eliteserien, med ett poeng mer enn Ranheim, mens Odd er på tredjeplass med 49 poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 483728
trøbbel - Nedrykkstruede - Mjøndalen - nedrykksfaren - Eliteserien - bortelaget - ledelsen - minutter - scoring - Brochmann - overtid - imidlertid - Torgeir - tilbake - utlignet - vertene - største - sjansene - likevel - effektiviteten - minutters - Dragsnes - tilreisende - supporterne - forarbeid - Jubelen - stilnet - straffe - sikkert - Mjøndalens - kreditert - selvmål - fortsatt - Ranheim - tredjeplass -