Målgivende for serielederen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. november 2019 KL:18.14)
    Chelsea med Guro Reiten og Maren Mjelde knuste Birmingham 6-0 borte i den engelske toppdivisjonen for kvinner søndag. Begge noterte seg for målgivende pasning. Chelsea fikk en pangstart på oppgjøret da sørkoreanske So-Yun Ji etter kun to minutter skrudde et frispark fra 25 meter i en lekker bue over keeper. Siden hadde gjestene fra London full kontroll på hjemmelaget, og spørsmålet var bare hvor stor seiersmarginen skulle bli. Det stoppet på 6-0, og dermed beholder Chelsea serieledelsen med ett poeng etter at Manchester City satte press med 5-0-seier tidligere på dagen. Kristine Leine scoret Readings første mål da klubben snudde 0-2 til 3-2 borte mot West Ham.

Ord sky bassert på artikkel: 488816
serielederen - Chelsea - Birmingham - engelske - toppdivisjonen - kvinner - noterte - målgivende - pasning - pangstart - oppgjøret - sørkoreanske - minutter - skrudde - frispark - gjestene - kontroll - hjemmelaget - spørsmålet - seiersmarginen - stoppet - beholder - serieledelsen - Manchester - tidligere - Kristine - Readings - klubben -