Storseier til Manchester United
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. desember 2019 KL:22.50)
    Ole Gunnar Solskjærs mannskap ble altfor sterke for «norskeklubben» AZ Alkmaar på Old Trafford. Kampen endte 4-0. Ashley Young og Juan Mata (straffe) scoret ett mål hver, mens Mason Greenwood gjorde to. Alle målene kom i løpet av en 20 minutters periode i andre omgang. Begge lagene var videre til 16-delsfinaler i Europaligaen før kveldens oppgjør, men Fredrik Midtsjø må stå over neste kamp for AZ Alkmaar etter sitt tredje gule kort i gruppespillet.

Ord sky bassert på artikkel: 494196
Manchester - Solskjærs - mannskap - norskeklubben - Alkmaar - Trafford - (straffe) - Greenwood - minutters - periode - delsfinaler - Europaligaen - kveldens - oppgjør - Fredrik - Midtsjø - gruppespillet -