Målfest da Arsenal slo Everton
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 23. februar 2020 KL:19.34)
    Arsenal slo Everton 3-2 i Premier League søndag kveld. Calvert-Lewin scoret med et brassespark for bortelaget før minuttet var spilt. Deretter scoret Arsenal to, før Everton utlignet før pause. I andre omgang ble Aubameyang tomålsscorer da han satte inn 3-2 og sikret seieren. Arsenal ligger nå på niendeplass på tabellen. De har ikke tapt siden desember.

Ord sky bassert på artikkel: 509967
Arsenal - Everton - Premier - Calvert - brassespark - bortelaget - minuttet - Deretter - utlignet - Aubameyang - tomålsscorer - seieren - niendeplass - tabellen - desember -