Kjempebrøler av Jarstein
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. mai 2020 KL:20.36)
    Rune Almenning Jarstein gjorde en kjempetabbe i det 68. minutt i kveldens oppgjør mellom Hertha Berlin og RB Leipzig. Den norske målvakten sleit med å holde ballen i fast grep etter å ha reddet et skudd, og var uheldig og skjøv ballen inn i eget mål. Det ga 2-1-ledelse til Leipzig. Heldigvis for Jarstein og Hertha sørget Krzysztof Piateks straffespark på tampen for sluttresultatet 2-2, og ett poeng til bortelaget. Begge målene før pause kom på hjørnespark. Marko Grujic ga Hertha ledelsen, men Lukas Klostermann nikket inn 1-1.

Ord sky bassert på artikkel: 537390
Kjempebrøler - Jarstein - Almenning - kjempetabbe - kveldens - oppgjør - Leipzig - målvakten - uheldig - ledelse - Heldigvis - Krzysztof - Piateks - straffespark - sluttresultatet - bortelaget - hjørnespark - ledelsen - Klostermann -