Brann rotet bort seieren
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. juni 2020 KL:20.10)
    Mye stod på spill for Aalesund som har fått et brutalt møte med Eliteserien etter to strake tap og 3–11 i målforskjell. På hjemmebane møtte de et sultent Brann-lag som står med to seiere etter to spilte serierunder. Tangotrøyene får den beste starten på kampen med mål etter 30 minutter spilt. Men i andre omgang er det Brann som tar føringen og snur kampen på bare seks minutter. To mål av Daouda Bamba. Brann så ut til å ha seieren i lomma, men Hólmbert Aron Fridjonsson sørget for poengdeling på Sunnmøre. Kampen ender 2-2.

Ord sky bassert på artikkel: 546291
seieren - Aalesund - brutalt - Eliteserien - målforskjell - hjemmebane - sultent - serierunder - Tangotrøyene - starten - minutter - føringen - Hólmbert - Fridjonsson - poengdeling - Sunnmøre -