Drømmetreff sikret poeng mot Start
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. juli 2020 KL:19.56)
    Etter en tam og målløs førsteomgang var det først etter hvilen at det åpnet seg i kampen mellom bunnlagene Start og Viking. Eirik Schulze sendte Start i ledelsen etter 75 minutter, men de gulkledde skulle ikke få sin første seier i årets eliteserie i dag. Zymer Bytyqi vartet nemlig opp med et drømmetreff seks minutter før slutt og fastsatte sluttresultatet til 1-1. Starts Espen Børufsen fikk sine første minutter på over to år, og Martin Ramsland kom innpå for første gang denne sesongen. Viking-keeper Iven Austbø spilte hele kampen tross et overtråkk midt i andreomgangen

Ord sky bassert på artikkel: 549697
Drømmetreff - førsteomgang - bunnlagene - Schulze - ledelsen - minutter - gulkledde - eliteserie - drømmetreff - fastsatte - sluttresultatet - Børufsen - Ramsland - sesongen - overtråkk - andreomgangen -