Johansen og Fulham klare for PL
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. august 2020 KL:23.20)
    Fulham sikret plassen i Premier League, etter 2–1 seier i playoff-finalen mot Brentford. Kampen gikk til ekstraomganger, og det var ikke før i slutten av første ekstraomgang at Fulham fant nettmaskene. Joe Bryan måket til på frispark og satte inn 1–0, og fem minutter før ordinær tid satt Bryan sin andre scoring for kvelden. Brentford fikk en redusering på overtid, men den kom i seneste laget. Dermed sikret Fulham opprykket som er verdt milliarder. Brentford, som ikke har vært i den øverste divisjonen siden 1947, må ta til takke med nok en sesong i Championship. Stefan Johansen satt på benken hele kampen for Fulham.

Ord sky bassert på artikkel: 558974
Johansen - plassen - Premier - playoff - finalen - Brentford - ekstraomganger - slutten - nettmaskene - frispark - minutter - ordinær - scoring - kvelden - redusering - overtid - seneste - opprykket - milliarder - øverste - divisjonen - Championship -