Glesnes tap i MLS-semifinale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. august 2020 KL:09.24)
    Jakob Glesnes og hans Philadelphia Union tapte 1–2 for Portland Timbers i semifinalen av MLS` comeback-turnering. Dermed blir det ingen nordmenn i finalen av turneringa i Orlando. Portland Timbers tok ei tidleg leiing etter scoring av Jeremy Ebobisse. Philadelphia hadde sjansen til å utlikne då dei fekk straffespark på overtid i første omgang, men Sergio Santos blåste straffa over mål. I andre omgang dobla Dario Zuparic Portland si leiing etter eit hjørnespark, før Andrew Wooten reduserte fem minutt før slutt. Men utan fleire mål er det Portland Timbers som er klare for finalen, der dei skal møte vinnaren av oppgjeret mellom Orlando City og Minnesota United.

Ord sky bassert på artikkel: 559368
Glesnes - semifinale - Philadelphia - Portland - Timbers - semifinalen - comeback - turnering - nordmenn - turneringa - Orlando - scoring - Ebobisse - sjansen - utlikne - straffespark - overtid - straffa - Zuparic - hjørnespark - reduserte - vinnaren - oppgjeret - Minnesota -