Sevilla videre i Europaligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. august 2020 KL:20.58)
    Sevilla vant 2-0 over Roma og går dermed videre til kvartfinalen i Europaligaen. Målene ble scoret av Sergio Reguilón og Youssef En-Nesyri. Begge målene kom i første omgang. Ti minutter på overtid fikk Roma-spiller Gianluca Mancini rødt kort etter VAR-gjennomgang. Kampen ble spilt på nøytral bane i Tyskland uten returkamp. Den første kampen ble avlyst på grunn av koronapandemien.

Ord sky bassert på artikkel: 559590
Sevilla - Europaligaen - kvartfinalen - Reguilón - Youssef - minutter - overtid - spiller - Gianluca - Mancini - gjennomgang - nøytral - Tyskland - returkamp - koronapandemien -