Dønnum sikret poeng mot Bodø/Glimt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. august 2020 KL:19.56)
    Da Bodø/Glimt tok turen til Oslo for å møte Vålerenga forventet nok de fleste at den suverene serielederen skulle ta med seg tre poeng. Slik ble det ikke. Vålerenga scoret i kampens første minutt, og selv om gjestene spilte seg til ledelse etter pause, klarte de ikke å holde ledelsen gjennom kampen. Et kvarter før slutt fant Aron Dønnum nettmaskene til 2-2. som ble sluttresultatet. Hjemmelaget klatret opp til tredjeplass, og Moldes luke til Glimt er nå på bare fire poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 560154
Vålerenga - forventet - suverene - serielederen - kampens - gjestene - ledelse - ledelsen - gjennom - kvarter - nettmaskene - sluttresultatet - Hjemmelaget - klatret - tredjeplass -