Glimt ydmyket Odd
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 13. september 2020 KL:19.59)
    Odd tok ledelsen før minuttet var spilt mot Bodø/Glimt, men et av Eliteseriens virkelige formlag hadde ikke sjanse til å stå i mot da den overlegne serielederen kjørte på. Før pause hadde de gulkledde scoret fire ganger og ved full tid var sluttresultatet hele 6-1. Jens Petter Hauge scoret to og bommet på straffe, mens også Ulrik Saltnes noterte seg for to scoringer.

Ord sky bassert på artikkel: 572486
ydmyket - ledelsen - minuttet - Eliteseriens - virkelige - formlag - overlegne - serielederen - gulkledde - sluttresultatet - straffe - Saltnes - noterte - scoringer -