Frisparkperle snudde for City
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. oktober 2020 KL:23.03)
    Manchester City slet før pause, men våknet i tide og slo Porto 3–1 i mesterligaåpningen. Ilkay Gündogans frisparkmål ble sentral i snuoperasjonen. Dermed fikk Citys stjernegalleri en solid start på den nye europacupsesongen. Scoringer fra Sergio Agüero (straffe), Ilkay Gündogan og Ferrán Torres sørget for det. Men det lugget lenge for de lyseblå i deres egen storstue. Luis Diaz sendte tidlig Porto i føringen, og gjestene fra Portugal viste ellers gode tendenser i første omgang. Hjemmelaget hevet seg markant i annen omgang. Det var derfor ikke ufortjent da Gündogan gjorde 2–1 på frispark i det 65. minutt. Ballen gikk over Porto-muren og dalte i nettet utenfor Marchesins rekkevidde. Det var det siste tyskeren gjorde før han ble tatt av banen. I den andre kampen i gruppe C vant Olympiakos 1–0 over Marseille. Koka ble matchvinner helt på tampen for de greske vertene. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 585587
Frisparkperle - Manchester - mesterligaåpningen - Gündogans - frisparkmål - sentral - snuoperasjonen - stjernegalleri - europacupsesongen - Scoringer - (straffe) - lyseblå - storstue - føringen - gjestene - Portugal - tendenser - Hjemmelaget - markant - ufortjent - utenfor - Marchesins - rekkevidde - tyskeren - Olympiakos - Marseille - matchvinner - vertene -