Monaco snudde storkampen mot PSG
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 20. november 2020 KL:22.54)
    Paris Saint-Germain så ut til å vinne komfortabelt da de gikk opp i en 2-0-ledelse ved to scoringer av Kylian Mbappé. Men i andre omgang kom Cesc Fabregas inn fra benken og bidro sterkt til å snu hele kampen. Han assisterte 2-2-scoringen og noen minutter før slutt satte han inn 3-2 for Monaco på straffe. Dagens resultat betyr at PSG fortsatt leder Ligue 1, men Monaco klatrer opp på andreplass. De er nå fire poeng bak serielederne.

Ord sky bassert på artikkel: 595972
storkampen - Germain - komfortabelt - ledelse - scoringer - Fabregas - assisterte - scoringen - minutter - straffe - resultat - fortsatt - klatrer - andreplass - serielederne -