Start overrasket igjen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 22. november 2020 KL:19.52)
    IK Start fikk forrige runde en etterlengtet seier mot Sarpsborg 08. Den ble fulgt opp med nok en overbevisende seier. Denne gangen var det Odd som ble beseiret. Nå er sørlendingene på trygg grunn før Strømsgodset møter Bodø/Glimt i kveld. Først satte Eirik Schulze inn 1-0 i starten av første omgang. Men få minutter senere utlignet Odd ved Joshua Kitolano. Til slutt banket Kevin Kabran inn 2-1 for Start, og det betyr at dagens spiss har scoret to mål på sine to siste kamper. Det gjør han etter å ha gått målløs ellers i sesongen. Odds medaljehåp henger nå i en tynnere tråd, og de ligger på femteplass med fire poeng opp til medaljeplass.

Ord sky bassert på artikkel: 596419
overrasket - forrige - etterlengtet - Sarpsborg - overbevisende - beseiret - sørlendingene - Strømsgodset - Schulze - starten - minutter - utlignet - Kitolano - sesongen - medaljehåp - tynnere - femteplass - medaljeplass -