Ødegaard benket da Real tapte
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 28. november 2020 KL:23.06)
    Martin Ødegaard har startet de to siste kampene for Real Madrid. Lørdag måtte han finne seg i å starte på benken, da Los Blancos tok imot Alavés. Real har ikke hatt noen drømmestart på sesongen, men kunne tette igjen luka opp til Real Sociedad og Atlético Madrid med seier lørdag. Slik gikk det derimot ikke. Et tidlig Alavés i hver sin omgang sørget for at hjemmelaget lå under 2–0 da Ødegaard entret banen etter 70 minutter. Nordmannen slo corneren som til Casemiro til slutt fikk satt i mål, men det holdt ikke. Dermed røk Real Madrid på sitt tredje tap denne sesongen, og er plassert på fjerdeplass. De har seks poeng opp til de to i tet.

Ord sky bassert på artikkel: 598696
Ødegaard - startet - kampene - Blancos - drømmestart - sesongen - Sociedad - Atlético - derimot - hjemmelaget - minutter - Nordmannen - corneren - Casemiro - plassert - fjerdeplass -