Molde nærmer seg sølv
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 6. desember 2020 KL:20.54)
    Eliteseriens nummer to og tabelljumo møttes i Molde i kveld. Aalesund har allerede rykket ned, mens Molde kjemper om sølv i Eliteserien. Blåtrøyene tok ledelsen etter flott ball fra Leke James mot Magnus Wolff Eikrem. Han satte ballen enkelt i mål. Molde hadde mange sjanser, men det skulle ta tid før de økte ledelsen. Leke James satte 2-0 med ti minutter igjen å spille. Da det så ut som sluttresultatet var satt, fikk Aalesund straffe. Sigurd Haugen satte straffen sikkert. Dagens resultat betyr at Molde ligger på andreplass med åtte poeng ned til Vålerenga på tredjeplass. Hvis VIF taper poeng mot Rosenborg på mandag, vil Molde bli garantert sølv i Eliteserien.

Ord sky bassert på artikkel: 601649
Eliteseriens - tabelljumo - Aalesund - allerede - kjemper - Blåtrøyene - ledelsen - sjanser - minutter - sluttresultatet - straffe - straffen - sikkert - andreplass - Vålerenga - tredjeplass - Rosenborg - garantert -