Stabæk herjet – Brann slo Odd
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. desember 2020 KL:21.07)
    Stabæk herjet med Strømsgodset i Drammen i de siste ti minuttene av kampen. Gjestene slo Godset 0–4. Kornelius Normann Hansen åpnet showet da han sendte Stabæk i ledelsen like før pause. Lars-Jørgen Salvesen hadde mulighet til å utligne på straffespark etter 67 minutter, men skuddet ble reddet av Marcus Sandberg. Med cirka 10 minutter igjen av kampen skrudde Stabæk på tempoet. Darren Maatsen scoret to, mens målshowet ble avsluttet av Kosuke Konishita. I Bergen avsluttet Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen sesongen med stil da Brann slo Odd. Robert Taylor scoret det første målet for bergenserne, før Mushaga Bakenga utliknet for gjestene. Men like etter utligningen scoret Jon-Helge Tveita for vertene og kampen endte dermed 2–1 til Brann.

Ord sky bassert på artikkel: 607252
Strømsgodset - Drammen - minuttene - Gjestene - Kornelius - Normann - ledelsen - Salvesen - mulighet - utligne - straffespark - minutter - skuddet - Sandberg - skrudde - tempoet - Maatsen - målshowet - avsluttet - Konishita - Bruttern - Ingebrigtsen - sesongen - bergenserne - Mushaga - Bakenga - utliknet - gjestene - utligningen - vertene -