Tottenham videre etter sene mål
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. desember 2020 KL:20.37)
    Tottenham slet lenge mot Stoke, men to vakre mål fra Ben Davies og Harry Kane og 3-1-seier gjør at Tottenham er klar for semifinale i ligacupen. Tottenham tok ledelsen etter 25 minutter da Gareth Bale stusset gjestene i føringen. Ut av intet var lagene like langt etter 53 minutter da Jordan Thompson dukket opp på bakerste stolpe og bredsidet ballen i mål bak Hugo Lloris. Tottenham stanget og stanget fram til Ben Davies fant fram børsa etter 70 minutter. Skuddet fra venstrebacken var lekkert, og gikk via stolpen og i mål. Harry Kane fastsatte sluttresultatet til 3–1 like før full tid da han hamret ballen opp i nettaket fra seks-sju meter.

Ord sky bassert på artikkel: 607542
Tottenham - semifinale - ligacupen - ledelsen - minutter - stusset - gjestene - føringen - Thompson - bakerste - bredsidet - stanget - Skuddet - venstrebacken - lekkert - stolpen - fastsatte - sluttresultatet - nettaket -