Saïss ødela for Tottenham
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 27. desember 2020 KL:22.12)
    Søndag kveld var Tottenham Hotspur gjester i Wolverhampton. Tottenham fikk en drømmestart på kampen etter scoring av Tanguy Ndombele etter kun to minutter. Men fire minutter før full tid utlignet Wolverhampton. Romain Saïss løp seg fri på første stolpe og stusset en corner i lengste hjørnet. Dermed endte kampen 1–1. Med uavgjort ligger Tottenham fortsatt seks poeng bak Liverpool som topper tabellen. Wolverhampton ligger på 11. plass på tabellen, elleve poeng bak Liverpool.

Ord sky bassert på artikkel: 608257
Tottenham - Hotspur - gjester - Wolverhampton - drømmestart - scoring - Ndombele - minutter - utlignet - stusset - lengste - hjørnet - uavgjort - fortsatt - Liverpool - tabellen -