Herjet i viktig seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. januar 2021 KL:15.27)
    Etter fire kamper uten seier i Premier League, slo José Mourinho og Tottenham tilbake i årets første kamp på Totten Hotspur Stadium. Og igjen var det duoen Harry Kane og Son Heung-min som var i begivenhetenes sentrum. Kane åpnet ballet med en straffescoring halvveis ut i første omgang, mens han var servitør til nevnte Son rett før pause. I andre omgang kontrollerte Tottenham kampen og da Toby Alderweireld stanget inn en corner fra Son, var det ingen vei tilbake for Leeds. Tottenham tok dermed en etterlengtet seier med 3–0 og avanserte til tredjeplass på tabellen med 29 poeng – fire poeng bak Liverpool og Manchester United i tet.

Ord sky bassert på artikkel: 609648
Premier - Mourinho - Tottenham - tilbake - Hotspur - Stadium - begivenhetenes - sentrum - straffescoring - halvveis - servitør - kontrollerte - Alderweireld - stanget - etterlengtet - avanserte - tredjeplass - tabellen - Liverpool - Manchester -