Barca og Graham Hansen knuste rival
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. januar 2021 KL:19.55)
    Caroline Graham Hansen og Barcelona fosser videre, og knuste Espanyol 5-0. Katalanerne ledet «bare» 1-0 til pause, men i andre omgang rant målene inn. Torrejon og Serrano scoret to mål på rappen, mens Lieke Martens og Crnogorcevic fastsatte resultatet. Kampen var ekstra spesiell, med tanke på at de spilte på storstua Camp Nou, som vanligvis rommer 98 000 tilskuere. Grunnen til at det ble spilt på Camp Nou, var for å markere 50-årsjubileet til Barcelonas kvinnelag.

Ord sky bassert på artikkel: 611006
Caroline - Barcelona - Espanyol - Katalanerne - Torrejon - Serrano - Martens - Crnogorcevic - fastsatte - resultatet - spesiell - storstua - vanligvis - tilskuere - Grunnen - markere - årsjubileet - Barcelonas - kvinnelag -