Straffetap for Graham Hansen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. januar 2021 KL:22.56)
    Caroline Graham Hansen og hennes Barcelona-lag er uten poengtap i serien, men tapte på straffespark for Atlético Madrid i den spanske supercupens semifinale. Den norske landslagsstjernen spilte hele kampen i Almería onsdag. Den svenske landslagskeeperen Hedvig Lindahl var tilbake i Atlético-målet etter kneskade og ble kampens store spiller. Barcelona dominerte stort, men Lindahl stengte målet. Merel van Dongen ga Atlético ledelsen på straffespark midt i 2. omgang. Det så ut til å bli vinnermålet, men i siste minutt greide favoritten omsider å overliste Lindahl da Alexia Putellas utlignet. Etter målløse ekstraomganger vant Atlético 3-1 på straffer.

Ord sky bassert på artikkel: 613537
Straffetap - Caroline - Barcelona - poengtap - straffespark - Atlético - spanske - supercupens - semifinale - landslagsstjernen - Almería - svenske - landslagskeeperen - Lindahl - tilbake - kneskade - kampens - spiller - dominerte - stengte - ledelsen - vinnermålet - favoritten - omsider - overliste - Putellas - utlignet - målløse - ekstraomganger - straffer -