Haaland målløs da 17-åring avgjorde
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. januar 2021 KL:22.28)
    Etter uavgjort hjemme mot Mainz forrige runde, trengte Dortmund en seier mot Bayer Leverkusen for å henge med i toppkampen. Men sjansesløseri ødela for de gule og svarte. I første omgang tok Bayer Leverkusen ledelsen etter 14 minutter første omgang ved Moussa Diaby. Julian Brandt scoret mot gamleklubben, og utliknet etter 67 minutter. Både før og etter målet hadde Dortmund flere store muligheter, uten at de klarte å utnytte de. Istedenfor stjal 17 år gamle Florian Wirtz showet. 10 minutt før slutt satt han ballen i hjørrnet etter en kontring. Det ble også kampens siste mål, og sluttresultatet ble 2-1. Erling Braut Haaland spilte hele kampen, uten at han kom til noen av kampens største sjanser. Nærmest var han etter 64 minutter da han fikk en avslutning blokkert. Dermed har nordmannen gått målløs av banen i tre av fire kamper etter jul. Dortmund står på 29 poeng og ligger på fjerdeplass, mens Bayer Leverkusen klatrer til andreplass på tabellen.

Ord sky bassert på artikkel: 615654
Haaland - avgjorde - uavgjort - forrige - trengte - Dortmund - Leverkusen - toppkampen - sjansesløseri - ledelsen - minutter - gamleklubben - utliknet - muligheter - utnytte - Istedenfor - Florian - hjørrnet - kontring - kampens - sluttresultatet - største - sjanser - Nærmest - avslutning - blokkert - nordmannen - fjerdeplass - klatrer - andreplass - tabellen -