Sjokktap for Real Madrid
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. januar 2021 KL:23.56)
    Real Madrid gikk på en ordentlig cup-mine i Spania onsdag. Nivå tre-laget Alcoyano måtte tåle en utvisning, men vant 2-1 etter ekstraomganger. Etter 115 spilte minutter scoret Juanan Casanova seiersmålet som sørget for en skikkelig skrell. Real Madrid stilte med mange førstelagsstjerner fra start, men maktet ikke å slå laget som til daglig spiller i Segunda B-divisjonen. Martin Ødegaard var imidlertid ikke med. Det var storoppslag i spanske medier inn mot kampen om at nordmannen ønsker seg et utlånt etter å ha blitt vraket fra Real-troppen flere ganger. Oppgjøret startet oppskriftsmessig for gjestene fra Madrid. Eder Militao scoret på overtid i første omgang og sørget dermed for 1-0-ledelse til pause.

Ord sky bassert på artikkel: 616122
Sjokktap - ordentlig - Alcoyano - utvisning - ekstraomganger - minutter - Casanova - seiersmålet - skikkelig - førstelagsstjerner - spiller - Segunda - divisjonen - Ødegaard - imidlertid - storoppslag - spanske - nordmannen - troppen - Oppgjøret - startet - oppskriftsmessig - gjestene - Militao - overtid - ledelse -