Nok et tap for Tottenham
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. februar 2021 KL:23.08)
    Chelsea påførte Tottenham sitt tredje tap på én uke. Dette var første gang i historien at José Mourinho har måtte tåle to hjemmetap på rad i Premier League. Chelsea nyansatte manager, Thomas Tuchel, besto den første store prøven med 1-0 seier over Tottenham torsdag kveld. Seieren betyr at Chelsea tok viktige poeng i kampen om topp 4. Chelsea med en ballbesittelse på 80 prosent og fire målforsøk før det var gått 14 minutter, ga et godt bilde på hva slags kamp vi fikk servert i London. Halvveis ut i førsteomgang feiet Eric Dier ned Timo Werner på klønete vis, og dommer Andre Marriner pekte på ellevemeteren. Straffen ble iskaldt omsatt til mål av Jorginho. Etter å ha vært underlegne i førsteomgang var Tottenham bedre med i den andre. Erik Lamela og Carlos Vinícius hadde en god mulighet hver, men det var det nærmeste Spurs kom og totalt sett var Chelsea det beste laget. Dermed kunne Chelsea ta med seg alle poengene hjem til Stamford Bridge. Tuchel er med dette resultatet ubeseiret etter tre kamper bak roret, Chelsea-laget hans har heller ikke sluppet inn et eneste mål med ham som sjef. Blåtrøyene måtte tåle en skade på Thiago Silva. Han måtte av med en strekk ti minutter før pause. Søndag kveld møter Chelsea Sheffield United borte.

Ord sky bassert på artikkel: 620837
Tottenham - Chelsea - påførte - historien - Mourinho - hjemmetap - Premier - nyansatte - manager - torsdag - Seieren - viktige - ballbesittelse - prosent - målforsøk - minutter - servert - Halvveis - førsteomgang - klønete - Marriner - ellevemeteren - Straffen - iskaldt - Jorginho - underlegne - Vinícius - mulighet - nærmeste - poengene - Stamford - resultatet - ubeseiret - sluppet - Blåtrøyene - Sheffield -