Hjemmesmell for Leicester
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. mai 2021 KL:22.51)
    Det ble en tung dag på hjemmebane for Leicester, som etter en iherdig sluttspurt likevel tapte 2-4 for Newcastle. For «the Foxes» røk viktige poeng i kampen om mesterligaplass, men det ble likevel en målfest i Leicester. Rett etter at Kasper Schmeichel vartet opp med en kjemperedning, satte Joseph Willock inn kampens første for Newcastle. Drøye ti minutter senere doblet Paul Dummett ledelsen. I andre omgang scoret Callum Wilson både det tredje og fjerde målet for gjestene. Med ti ordinære minutter igjen reduserte Marc Albrighton til 1-4, og tente et lite håp for hjemmelaget. Håpet ble ikke mindre da Kelechi Iheanacho reduserte ytterligere til 2-4 etter 87 minutter, men det stoppet også der. Leicester ligger fremdeles på tredjeplass på tabellen, med en kamp mer spilt enn Chelsea som følger like bak på fjerdeplass. Med fredagens tre poeng klatret Newcastle opp til 13.-plass.

Ord sky bassert på artikkel: 647260
Hjemmesmell - Leicester - hjemmebane - iherdig - sluttspurt - likevel - Newcastle - viktige - mesterligaplass - målfest - Schmeichel - kjemperedning - Willock - kampens - minutter - Dummett - ledelsen - gjestene - ordinære - reduserte - Albrighton - hjemmelaget - Kelechi - Iheanacho - ytterligere - stoppet - fremdeles - tredjeplass - tabellen - Chelsea - fjerdeplass - fredagens - klatret -