Fernandes og co. banket Israel
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 9. juni 2021 KL:22.43)
    Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes og Joao Cancelo viste at de er i slag før EM sparkes i gang. Onsdag kveld ble det 4-0-seier i generalprøven mot Israel. Fernandes scoret kampens første mål etter 41 minutter etter et flott angrep. Like etter fikk Ronaldo sin scoring på kontring, og avsluttet på skrått hold via keeper og i mål. I andre omgang fullførte Cancelo en god kamp med å bøye inn 3-0 fra sin høyrebackposisjon, før Fernandes satte kronen på verket med et langskudd pent plassert oppe i venstre kryss. Portugal møter Ungarn i EM 15. juni.

Ord sky bassert på artikkel: 656557
Fernandes - Cristiano - Ronaldo - Cancelo - sparkes - generalprøven - kampens - minutter - scoring - kontring - avsluttet - fullførte - høyrebackposisjon - langskudd - plassert - venstre - Portugal -