Ishockey: Norsk seier i para-VM
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. juni 2021 KL:21.19)
    Norge slo Italia 4-3 etter straffeslag på første dag av para-VM i ishockey. Audun Bakke ble tremålsscorer i tsjekkiske Ostrava. Det norske laget var best i straffeslagkonkurransen. Der scoret både Bakke og Ola Bye Øiseth, mens det ble bom for italienerne. I selve kampen ordnet Bakke to mål med 39 sekunders mellomrom i første periode, men Italia skulle slå hardt tilbake. I tredje periode kom det tre italienske mål på rappen, og med noen få minutter igjen styrte Norge mot tap på første VM-dag. Bakke skulle imidlertid komme det norske laget til unnsetning. Med sin 3-3-scoring tvang han fram spilleforlengelse, og på straffer var Norge sterkest. De norske spillerne møter Slovakia søndag og Russland tirsdag i de to siste gruppekampene.

Ord sky bassert på artikkel: 659314
Ishockey - straffeslag - ishockey - tremålsscorer - tsjekkiske - Ostrava - straffeslagkonkurransen - italienerne - sekunders - mellomrom - periode - tilbake - italienske - minutter - imidlertid - unnsetning - scoring - spilleforlengelse - straffer - sterkest - spillerne - Slovakia - Russland - tirsdag - gruppekampene -