Ohi senket gamleklubben
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. juni 2021 KL:19.52)
    Ohi Omoijuanfo var i fyr og flamme mot gamleklubben Stabæk i Eliteserien søndag. Spissen scoret to mål i 2-1-seieren på hjemmebane. De tre poengene betyr at Erling Moes menn nå leder Eliteserien med 20 poeng etter ni kamper. Bodø/Glimt følger nærmest, poenget bak. Omoijuanfo satte inn 1-0 mot gamleklubben etter 15 minutter. Han vendte opp på 16 meter og la ballen lekkert i lengste hjørne. Og bare fem minutter senere sto det 2-0, og også denne gangen var det Ohi som gjorde målet. Spissen ble spilt gjennom alene med Marcus Sandberg og gjorde ingen feil da han la ballen i lengste hjørne. Det var spissens fjerde og femte mål mot nettopp Stabæk siden han ble klar for Molde i mars 2019. Målene søndag gjør også at spissen nå er toppscorer i Eliteserien med ni mål på like mange kamper denne sesongen. Stabæk reduserte til 1-2 etter halvspilt annen omgang ved Kosuke Kinoshita, men kom ikke nærmere poeng. Dermed endte det 2-1 til Molde. Molde møter Bodø/Glimt til storkamp torsdag, mens Stabæk, som nå er under streken med fattige fem poeng, møter Vålerenga hjemme.

Ord sky bassert på artikkel: 659501
gamleklubben - Omoijuanfo - Eliteserien - Spissen - seieren - hjemmebane - poengene - nærmest - poenget - minutter - lekkert - lengste - gjennom - Sandberg - spissens - nettopp - toppscorer - sesongen - reduserte - halvspilt - Kinoshita - nærmere - storkamp - torsdag - streken - fattige - Vålerenga -