Udahl irritert etter dommertabbe
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. juni 2021 KL:21.52)
    Det endte til slutt 1-1 i kampen mellom VIF og Glimt i hovedstaden søndag kveld. Ola Solbakken og Jonatan Tollås Nations scoret målene, men det er noe annet som blir snakket om etter kampen. Etter en halvtime trodde nemlig Henrik Udahl (24) at han scoret sitt tredje mål på tre kamper og sendte VIF i ledelsen mot Glimt. Men Rohit Saggis dommerteam valgte i stedet å annullere målet for offside. Reprisene viste at det var en totalt feil avgjørelse. - Han er ikke i nærheten av offside. Der blir Udahl snytt for scoring, det er ikke tvil om at scoringen skulle vært godkjent, sa Eurosports Kenneth Fredheim da reprisene rullet over skjermen. I pausen ble Udahl selv intervjuet om hva som skjedde. Og VIF-spissen var mildt sagt oppgitt. - Hva skal jeg si. Det skal være mulig å se at det ikke er offside, det går ikke så jævla fort der. Det må de ta på sin kappe, det er frustrerende, sa han til Eurosport. Dermed sto det 0-0 til pause, et resultat Glimt skal være mest fornøyd med. Hjemmelaget ledet nemlig hele 9-2 i sjansestatistikken etter første omgang. Verre for VIF ble det åtte minutter ut i andre omgang. Da snek Ola Solbakken fri på en corner og headet inn stussen fra lagkamerat Ulrik Saltnes. Dermed tok Glimt ledelsen 1-0. Jonatan Tollås Nation sørget for balanse i regnskapet da han satte inn 1-1 fra kloss hold etter at Udahl headet ballen inn i feltet igjen etter en corner. Det ble også sluttresultatet i Oslo søndag kveld. VIF ligger nå på femteplass på eliteserietabellen, Glimt leder med like mange poeng som Molde.

Ord sky bassert på artikkel: 659553
irritert - dommertabbe - hovedstaden - Solbakken - Jonatan - Nations - snakket - halvtime - ledelsen - dommerteam - annullere - offside - Reprisene - avgjørelse - nærheten - scoring - scoringen - godkjent - Eurosports - Kenneth - Fredheim - reprisene - skjermen - intervjuet - skjedde - spissen - oppgitt - frustrerende - resultat - fornøyd - Hjemmelaget - sjansestatistikken - minutter - stussen - lagkamerat - Saltnes - balanse - regnskapet - sluttresultatet - femteplass - eliteserietabellen -