Glesnes med eventyrlig langskudd
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. juni 2021 KL:22.48)
    Jakob Glesnes fikk kjempetreff fra langt hold og scoret et fenomenalt mål da Philadelphia Union spilte 2-2 mot Atlanta United i Major League Soccer søndag. Glesnes fikk ballen midt på Atlantas banehalvdel to minutter på overtid. Den tidligere Strømsgodset-spilleren avanserte et par meter og fyrte så løs. Ballen føk som et prosjektil opp i krysset – via undersiden av tverrliggeren. Atlanta-keeper Brad Guzan var sjanseløs. Scoringen fullførte det som ble en sen snuoperasjon fra Glesnes og lagkameratene i Union. Hjemmelaget tok ledelsen 2-0 etter 83 minutters spill, før gjestene slo tilbake og reduserte minuttet etterpå.

Ord sky bassert på artikkel: 659564
Glesnes - eventyrlig - langskudd - kjempetreff - fenomenalt - Philadelphia - Atlanta - Atlantas - banehalvdel - minutter - overtid - tidligere - Strømsgodset - spilleren - avanserte - prosjektil - krysset - undersiden - tverrliggeren - sjanseløs - Scoringen - fullførte - snuoperasjon - lagkameratene - Hjemmelaget - ledelsen - minutters - gjestene - tilbake - reduserte - minuttet - etterpå -