Sikret sin fjerde strake seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. juni 2021 KL:19.57)
    I tirsdagens toppseriekamp mellom Rosenborg og Avaldsnes sikret trønderne sin fjerde strake trepoenger. Kampen endte til slutt 1–0 til RBK. Etter 19 minutter satte Lisa-Marie Karlseng Utland inn kampens eneste mål etter en strålende pasning av Mali Næss inn foran målet til Avaldnes-keeperen. Etter tirsdagens kamp ligger Rosenborg på tredjeplass på tabellen med 8–0 i målforskjell. Mens Avaldnes ligger nederst med sju baklengsmål etter fire serierunder.

Ord sky bassert på artikkel: 660069
tirsdagens - toppseriekamp - Rosenborg - Avaldsnes - trønderne - trepoenger - minutter - Karlseng - kampens - strålende - pasning - Avaldnes - keeperen - tredjeplass - tabellen - målforskjell - nederst - baklengsmål - serierunder -