Lyn ble ydmyket av Sandviken
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. juni 2021 KL:20.56)
    Elisabeth Terland sto fram med to mål da Sandviken slo 5-0 over Lyn i Toppserien tirsdag. Sandviken har vunnet alle kampene sine hittil i årets sesong. Terland ga Sandviken ledelsen etter bare to minutter, og ti minutter senere doblet Lisa Naalsund ledelsen. Maria Brochmann la på til 3-0 for Sandviken etter 25 minutters spill, og ni minutter senere økte Sandviken ved Vilde Hasund. Terland scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 5-0 etter 67 minutter. Det var 19-åringens femte mål for sesongen. På fire kamper har Sandviken tolv poeng, mens Lyn har plukket tre poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 660082
ydmyket - Sandviken - Elisabeth - Terland - Toppserien - tirsdag - kampene - ledelsen - minutter - Naalsund - Brochmann - minutters - åringens - sesongen - plukket -