Norsk tap i kvartfinalen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. juni 2021 KL:19.53)
    Det norske landslaget holdt Sør-Korea til forlenging, men det endte med tap i kvartfinalen i VM i parahockey. Norge havnet under i første periode da Byeong Seok-cho ga Sør-Korea 1–0 etter 4.39 minutter. Et mål av Martin Hamre etter 41.39 skapte spenning i kampen og spillforlengelse. I forlengelsen scoret Seung Hwan-jung det avgjørende målet. Norge møter Tsjekkia i kampen om femteplassen.

Ord sky bassert på artikkel: 660365
kvartfinalen - landslaget - forlenging - parahockey - periode - minutter - spenning - spillforlengelse - forlengelsen - avgjørende - Tsjekkia - femteplassen -