Brasil ble gruppevinner
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. juni 2021 KL:07.17)
    Brasil slet seg til seier 2-1 over Colombia med scoring ti minutter på overtid i onsdagens gruppespillskamp i Copa America. Colombia ledet lenge etter en spektakulær scoring av Luiz Diaz allerede etter ti minutter. Først etter 78 minutter lyktes det for brasilianerne, da Roberto Firmino headet inn utligningen. Colombianerne protesterte heftig ettersom ballen i forkant hadde vært innom dommer Néstor Pitana. Men kamplederen, som dømte VM-finalen i 2018, mente at spillet ikke ble hindret og godkjente målet. Protestene førte til at dommeren la til hele ti minutter. Og i kampens 100. minutt kunne Casemiro heade Neymars hjørnespark i mål. I den andre gruppespillkampen spilte Peru og Ecuador uavgjort 2-2. Brasil er klar vinner av gruppe B.

Ord sky bassert på artikkel: 660444
gruppevinner - Colombia - scoring - minutter - overtid - onsdagens - gruppespillskamp - America - spektakulær - allerede - brasilianerne - Roberto - Firmino - utligningen - Colombianerne - protesterte - ettersom - forkant - kamplederen - finalen - spillet - hindret - godkjente - Protestene - dommeren - kampens - Casemiro - Neymars - hjørnespark - gruppespillkampen - Ecuador - uavgjort -