Islanders til avgjørende semifinale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. juni 2021 KL:07.53)
    Det blir en sjuende og avgjørende Stanley Cup-semifinale mellom New York Islanders og Tampa Bay Lightning etter hjemmelagets 3-2-seier torsdag. Tampa Bay så ut til å ha avgjort semifinalen i NHL-sluttspillet med 2-0-ledelse etter første periode. Men som så mange ganger før kom Islanders tilbake med redusering i den andre perioden og utligning til 2-2 i sluttperioden. Avgjørelsen falt 68 sekunder inn i forlengningen, da Anthony Beauvillier utnyttet slurv i Tampa-forsvaret. Siste semifinale spilles i Tampa fredag. Vinneren møter enten Montreal Canadiens eller Vegas Golden Knights i NHL-finalen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 660450
Islanders - avgjørende - semifinale - sjuende - Stanley - Lightning - hjemmelagets - torsdag - avgjort - semifinalen - sluttspillet - ledelse - periode - tilbake - redusering - perioden - utligning - sluttperioden - Avgjørelsen - sekunder - forlengningen - Anthony - Beauvillier - utnyttet - forsvaret - spilles - Vinneren - Montreal - Canadiens - Knights -