Stabæk i trøbbel etter nytt tap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 27. juni 2021 KL:19.49)
    Stabæk ble de rene statister på Aspmyra mot Bodø/Glimt søndag. Hjemmelaget vant 4-1 og det stod hele 4-0 til de regjerende seriemesterne til pause. Stabæk-nedturen begynte etter 11 minutter da Lasse Nordås førte Glimt i ledelsen. Etter 14 minutter økte Sondre Brunstad Fet til 2-0, før Ulrik Saltnes og Erik Botheim sørget for 3-0 (27 min) og 4-0 (32 min). Det kunne fort ha blitt et par mål til, for hjemmelaget manglet ikke på sjanser. Et skudd i stolpen av Patrick Berg like før pause avsluttet det som hadde vært 45 minutter med ren overkjøring av Stabæk. Stabæk reduserte til 4-1 etter en suser i krysset av Antonio Nusa etter 81 minutter. Keeper Jonas Vatne Brauti hadde en tung dag i mål. Brauti fikk sin eliteseriedebut da han erstattet Marcus Sandberg, som fikk rødt kort i kampen mot Vålerenga. Stabæk er nå i trøbbel etter en forferdelig sesongåpning. Laget er på nest siste plass i Eliteserien, og har kun vunnet en kamp. De har riktignok tre kamper mindre spilt enn for eksempel Glimt. Bodø/Glimt topper tabellen.

Ord sky bassert på artikkel: 661335
trøbbel - statister - Aspmyra - Hjemmelaget - regjerende - seriemesterne - nedturen - begynte - minutter - ledelsen - Brunstad - Saltnes - Botheim - hjemmelaget - manglet - sjanser - stolpen - Patrick - avsluttet - overkjøring - reduserte - krysset - Antonio - eliteseriedebut - erstattet - Sandberg - Vålerenga - forferdelig - sesongåpning - Eliteserien - riktignok - eksempel - tabellen -