Tung start for Stabæk-trener Kjønø
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. juli 2021 KL:21.57)
    Sammy Skytte kunne sendt Stabæk opp i 2-1 kvarteret før slutt, men bommet på straffe. Like etter scoret Fred Friday vinnermålet for Strømsgodset, som vant 2-1. Skytte satte straffen rett på Viljar Myhra, som slang seg til venstre. Likevel var straffen så dårlig at Myhra kunne redde forsøket med beina. Bare noen få minutter senere var Fred Friday på rett plass til rett tid og skled inn 2-1. Det gjorde han etter et lekkert innlegg fra Johan Hove, som hadde scoret Godsets første i kampen. Seieren gjør at Godset nå har fire seire og to uavgjort på de seks første hjemmekampene denne sesongen. For Stabæk sin del ble Eirik Kjønøs første kamp en kamp han fort vil glemme. Stabæk var på høyde med hjemmelaget gjennom hele kampen og skapte flere gode muligheter, men straffebommen fra Skytte ble skjebnesvanger. Dermed er Stabæk fortsatt sist på tabellen med seks poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 666736
kvarteret - straffe - vinnermålet - Strømsgodset - straffen - venstre - Likevel - forsøket - minutter - lekkert - innlegg - Godsets - Seieren - uavgjort - hjemmekampene - sesongen - hjemmelaget - gjennom - muligheter - straffebommen - skjebnesvanger - fortsatt - tabellen -