Tokmac-mål for Ferencváros
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. juli 2021 KL:22.00)
    Tokmac Nguen scoret og Kristoffer Zachariassen fikk sin debut i Ferencváros` 2-0-seier over Zalgiris i første kamp i 2. runde av mesterligakvalifiseringen. Myrto Uzuni tok vertene i føringen etter 25 minutter, og et snaut kvarter senere doblet Nguen til 2–0. Nordmannen vant ballen ved midtstreken og løp forholdsvis upresset fram til motstanderens 16-meter. Derfra avsluttet han kontant ned i hjørnet. Etter 69 minutter ble det et rent norsk spillerbytte. Nguen ble erstattet av Zachariassen, som fikk sin debut etter overgangen fra Rosenborg. Returkampen spilles i Litauen tirsdag 27. juli. Dersom Ferencváros tar seg videre, venter tsjekkiske Slavia Praha i 3. kvalifiseringsrunde.

Ord sky bassert på artikkel: 667213
Ferencváros - Kristoffer - Zachariassen - Ferencváros` - Zalgiris - mesterligakvalifiseringen - vertene - føringen - minutter - kvarter - Nordmannen - midtstreken - forholdsvis - upresset - motstanderens - avsluttet - kontant - hjørnet - spillerbytte - erstattet - overgangen - Rosenborg - Returkampen - spilles - Litauen - tirsdag - tsjekkiske - kvalifiseringsrunde -