Pangstart for Mexico
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. juli 2021 KL:12.06)
    Mexicos fotballherrer åpnet OL med 4-1-seier over Frankrike etter en målrik 2. omgang. Det sto 0-0 til pause i åpningskampen i gruppe A, men det skulle vise seg at mexicanerne da hadde mye udetonert krutt på lager. Ernesto Vega scoret før to minutter av annen omgang var spilt, og åtte minutter senere doblet Francisco Cordova ledelsen. Veteranen André-Pierre Gignac reduserte senere for Frankrike på et straffespark, men sene scoringer av Uriel Antuna og Eduardo Aguirre trygget seieren for Mexico. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 667604
Pangstart - Mexicos - fotballherrer - Frankrike - åpningskampen - mexicanerne - udetonert - Ernesto - minutter - Francisco - Cordova - ledelsen - Veteranen - reduserte - straffespark - scoringer - Eduardo - Aguirre - trygget - seieren -