Vålerenga rundspilt av KAA Gent
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. juli 2021 KL:22.21)
    Det ble en blytung torsdags kveld i Belgia for Vålerenga da de møtte KAA Gent. Laget som endte på syvendeplass i den belgiske toppdivisjonen forrige sesong hadde få vansker mot et tamt Vålerenga-lag. Første skåring kom etter drøyt ti minutter spill da Gianni Bruno nikket inn 1-0. Fem minutter før hvilen doblet Tarik Tissoudali ledelsen. Vålerenga protesterte kraftig og ønsket målet avvinket for offside, men fikk ikke medhold. Danske Andrew Hjulsager assisterte begge skåringene. Etter pause hamret Gent-kaptein Vadis Odjidja-Ofoe inn kampens vakreste skåring da han fant krysset bak en sjanseløs Vålerenga-målvakt. Ydmykelsen ble komplett da innbytter Yonas Malede satte inn kampens siste like før slutt. Vålerenga får en ekstremt vrien oppgave i returoppgjøret om en uke, da de må skåre minimum fire for å avansere i kvalifiseringen til Serieligaen.

Ord sky bassert på artikkel: 667730
Vålerenga - rundspilt - blytung - torsdags - syvendeplass - belgiske - toppdivisjonen - forrige - vansker - skåring - minutter - Tissoudali - ledelsen - protesterte - kraftig - avvinket - offside - medhold - Hjulsager - assisterte - skåringene - kaptein - Odjidja - kampens - vakreste - krysset - sjanseløs - målvakt - Ydmykelsen - komplett - innbytter - ekstremt - oppgave - returoppgjøret - minimum - avansere - kvalifiseringen - Serieligaen -