Fossum matchvinner igjen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. august 2021 KL:22.43)
    Iver Fossum stanget inn vinnermålet som ga AaB 2-1 hjemme mot Nordsjælland fredag. Drammenseren har avgjort alle klubbens tre seirer hittil i sesongen. Med et hodestøt ble Fossum matchvinner i det 49. minutt. Han nikket videre et innlegg fra Kristoffer Pallesen. Det var hans tredje scoring på AaBs fire siste kamper i dansk superliga. Aalborg-laget har vunnet tre ganger siden seriestarten i juli, og ved hvert tilfelle har Fossum scoret det avgjørende målet. Fredag tok Nordsjælland ledelsen ved Mohammed Diomande etter 13 sekunder. Det var det raskeste målet i dansk toppdivisjon siden 2011. Rasmus Thelander utlignet for vertene et snaut kvarter senere. Både Fossum og Daniel Granli spilte samtlige minutter for AaB, mens 17-åringen Andreas Schjelderup ble byttet ut på tampen for gjestene. Talentets målshow i Danmark tok ham før helgen inn på U21-landslaget. AaB ligger på femteplass på tabellen med tolv poeng etter sju kamper. Ett hakk over er Nordsjælland med ett poeng mer.

Ord sky bassert på artikkel: 671813
matchvinner - stanget - vinnermålet - Nordsjælland - Drammenseren - avgjort - klubbens - sesongen - hodestøt - innlegg - Kristoffer - Pallesen - scoring - superliga - Aalborg - seriestarten - tilfelle - avgjørende - ledelsen - Mohammed - Diomande - sekunder - raskeste - toppdivisjon - Thelander - utlignet - vertene - kvarter - samtlige - minutter - åringen - Andreas - Schjelderup - gjestene - Talentets - målshow - Danmark - landslaget - femteplass - tabellen -