Frisk Asker tapte i Salzburg
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. september 2021 KL:22.58)
    Frisk Asker hevet seg i sin tredje kamp i mesterligaen ishockey, men tapte 0-1 for RB Salzburg i Østerrike etter at nullen sprakk i undertall i siste periode. Frisk pådro seg bare to utvisninger i bortekampen, men Magnus Gehebs tominutter seks minutter inn i den tredje perioden ble skjebnesvanger. Etter godt spill av hjemmelaget kunne Peter Schneider knalle inn vinnermålet med et direkteskudd på en presis pasning fra Ali Wukovits. Hjemmelaget vant skuddstatistikken 32-14, men Nicklas Dahlberg var god i Frisk-målet. Mot slutten tok Frisk ut Dahlberg til fordel for en ekstra utespiller i jakten på utligning, men det ble ikke flere scoringer for noen av lagene. Tidligere har Frisk tapt klart i to hjemmekamper: 2-6 for RB Salzburg og 1-5 for Bolzano. Sistnevnte venter i Italia søndag. Tsjekkiske Jastrzebie er siste lag i gruppa og møter Frisk hjemme og borte i første halvdel av oktober.

Ord sky bassert på artikkel: 674536
Salzburg - mesterligaen - ishockey - Østerrike - undertall - periode - utvisninger - bortekampen - tominutter - perioden - skjebnesvanger - hjemmelaget - Schneider - vinnermålet - direkteskudd - pasning - Wukovits - Hjemmelaget - skuddstatistikken - Nicklas - Dahlberg - slutten - utespiller - utligning - scoringer - Tidligere - hjemmekamper - Bolzano - Sistnevnte - Tsjekkiske - Jastrzebie - halvdel - oktober -