Superdebutant senket Spurs
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. september 2021 KL:15.26)
    Odsonne Edouard fikk en drømmestart på Crystal Palace-karrieren. I sin første kamp etter overgangen fra Celtic, entret han banen etter 83 minutter. 29 sekunder senere satt han ballen bak Tottenhams målvakt. Og Edouard var ikke ferdig med det. På overtid scoret han sitt andre mål, og sikret en 3-0 seier til ørnene. Tidligere i kampen hadde Japhet Tanganga pådratt seg et rødt kort, mens Wilfried Zaha sendte Palace i føringen med på et straffespark. Dette var Crystal Palace sin første seier denne sesongen, mens Tottenham gikk på sesongens første tap.

Ord sky bassert på artikkel: 674656
Superdebutant - Odsonne - Edouard - drømmestart - Crystal - karrieren - overgangen - minutter - sekunder - Tottenhams - målvakt - overtid - Tidligere - Tanganga - pådratt - Wilfried - føringen - straffespark - sesongen - sesongens -